Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nintendo Switch ξεπέρασε το PlayStation 4 στις Η.Π.Α.

*
Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η εξαιρετική πορεία των πωλήσεων του Nintendo Switch στις Η.Π.Α. Η υβριδική κονσόλα της Nintendo ξεπέρασε το PlayStation 4 και πλέον έχει μπροστά του μόνο τα PlayStation 2, Xbox 360 και Wii, σύμφωνα με το NPD Group. Επιπλέον είναι η έκτη πλατφόρμα hardware στον πίνακα με τις πωλήσεις όλων των εποχών, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Για έναν ακόμα μήνα, τον Απρίλιο του 2022 το Ninendo Switch βρέθηκε μπροστά από τα Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5, όσον αφορά τον αριθμό των μονάδων που πουλήθηκαν. Σημειώνεται ότι η κονσόλα της Sony έχει πέσει στην τρίτη θέση και στα στοιχεία που αφορούν τις πωλήσεις του τελευταίου έτους.


"Το PlayStation 5 ήταν πρώτο σε εισπράξει τον Απρίλιο, με τα Xbox Series και Nintendo Switch να ακολουθούν από πολύ κοντά. Τα έχουν τις καλύτερες εισπράξεις τον τελευταίο χρόνο, ακολουθούμενα από το PlayStation 5 και το Nintendo Switch.

Σημειώνεται ότι η μέση τιμή του PlayStation 5 είναι υψηλότερη συγκριτικά με τις άλλες δύο πλατφόρμες. Έτσι παρά τα λιγότερα πωληθέντα συστήματα, καταγράφει υψηλότερες εισπράξεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*