Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το One Punch Man: World θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες (trailer)

Η Crunchyroll Games ανακοίνωσε ότι το One Punch Man: World θα κυκλοφορήσει και στις δυτικές χώρες μέσα στο 2023.

Ο εν λόγω τίτλος αναπτύχθηκε από τη θυγατρική εταιρεία της Perfect World Games, T3 Studio, και θα γίνει διαθέσιμο για PC, iOS και Android. Για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, το pre-registration έχει ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παιχνιδιού.


Ο γενικός διευθυντής της Crunchyroll Games, Terry Li, σε συνέντευξη τύπου δήλωσε πως “το One Punch Man: World είναι ένας τίτλος που θα σας μεταφέρει στον κόσμο του θρυλικού manga και θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς σε δράση”.

Η συμμαχία των ηρώων βρίσκεται υπό πίεση την ώρα που ένα μεγάλο κύμα τεράτων κάνει την εμφάνισή του. Ωστόσο, μετά από τρία χρόνια ειδικής εκπαίδευσης, ο Saitama έχει δυναμώσει τόσο που μπορεί να κατατροπώσει τους εχθρούς του με μόνο μια γροθιά. Άραγε, θα μπορέσει να επιβληθεί στους νέους κακούς που φαίνεται να είναι πιο μοχθηροί σε σχέση με τους προηγούμενους;

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*