Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το online Horizon game της Guerrilla μάλλον δεν είναι ανάμεσα στα ακυρωμένα projects της Sony

*
Το online multiplayer game της Guerrilla βασισμένο στο κόσμο του Horizon, σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ, δεν βρίσκεται ανάμεσα στα ακυρωμένα project της Sony.

Πριν λίγες μέρες η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την απόλυση 900 εργαζομένων της. Μαζί με το κλείσμο του PlayStation London Studio, η εταιρία επιβεβαίωσε πως θα υπάρχει μείωση προσωπικού σε studios όπως Insomniac, Naughty Dog, Firesprite και Guerrilla.

Ο Hermen Hulst, ο επικεφαλής του PlayStation Studios και πρώην managing director της Guerrilla, σχολίασε αυτή την αναδιοργάνωση λέγοντας πως η εταιρία "αναθεωρεί το τρόπο λειτουργίας της" και πολλά projects ακυρώθηκαν.


Ο Jason Schreier της Bloomberg αναφέρει πως το Twisted Metal live service game της Firesprite ακυρώθηκε. Αντίθετα, όταν τον ρώτησαν στο Twitter/X για την μοίρα του Horizon online game, απάντησε πως συνεχίζεται η ανάπτυξη του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*