Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Overwatch 2 είναι έτοιμο για την φάση closed alpha σύμφωνα με τον director του (video)

Ο Aaron Keller, director του Overwatch 2, σε video του ανακοίνωσε την φάση closed alpha του παιχνιδιού καθώς και τον νέο ήρωα που θα προστεθεί στο roster του. Επιπλέον, επιβεβαίωσε τους fans πως με τα καθημερινά playtests η ομάδα πιστεύει ακόμη περισσότερο πως οι παίκτες θα αγαπήσουν το τελικό προϊόν. Όσον αφορά την closed alpha, θα είναι διαθέσιμη για τους υπαλλήλους της Blizzard και για τους Overwatch League Pros.

Ο Keller επιπλέον ενημέρωσε πως το κομμάτι PvE θα είναι διαφορετικό από το παραδοσιακό multiplayer του Overwatch. Η πρώτη PvP beta του παιχνιδιού αναμένεται να ξεκινήσει τέλη Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες όπου θα δοκιμαστούν νέοι χάρτες, λειτουργίες και ήρωες.

Θυμίζουμε πως η Activision το Νοέμβριο ανακοίνωσε πως τα Overwatch 2 και Diablo 4 θα καθυστερήσουν τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Παρακολουθήστε παρακάτω το νέο update video:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*