Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το παιχνίδι του Waterworld από τους The Simpsons γίνεται πραγματικότητα (trailer)

Μια πολύ ιδιαίτερη έμπνευση είχε ένας indie developer με την ονομασία Macaw45, καθώς δημιούργησε μια πλήρη έκδοση για το arcade game της ταινίας Waterworld, με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ένα επεισόδιο των The Simpsons το 1997.

Η εμφάνιση του παιχνιδιού στον κόσμο των The Simpsons, εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός αστείου, με τον Milhouse Van Houten να τοποθετεί αρκετά νομίσματα στην καμπίνα για να παίξει μόνο για 10 δευτερόλεπτα. Ένα αστείο, που κρύβει μια πικρή αλήθεια για το gaming σήμερα. Το δημιούργημα του Macaw45, μπορεί να μην ζητάει 40 κέρματα, αλλά είναι εντελώς δωρεάν μέσω του itch.io και προσφέρει μια συνολική εμπειρία γεμάτη εξερεύνηση και μάχες με μπόλικους εχθρούς, ενώ ένα κρυφό ending περιμένει τους παίκτες να το ανακαλύψουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*