Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To PEGI αξιολόγησε το Hi-Fi Rush για το Nintendo Switch

*
Το Hi-Fi Rush αξιολογήθηκε ηλικιακά για το Nintendo Switch στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη, επίσημη ένδειξη, ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στην κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας, μετά από τις φήμες των προηγούμενων μηνών. Πλέον, η ηλικιακή αξιολόγηση από το PEGI (Pan European Game Information) κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Το Hi-Fi Rush, λανσαρίστηκε για PC και κονσόλες Xbox τον Ιανουάριο του 2023 και ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια της Microsoft που ήρθαν στο PlayStation 5, μαζί με το Pentiment, το Grounded και το Sea of Thieves. Τα δύο πρώτα μπορείτε ήδη να τα βρείτε και στο Nintendo Switch και μένει να δούμε αν το ίδιο συμβεί κάποια στιγμή με το Sea of Thieves για να συμπληρωθεί το καρέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*