Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Peridot είναι το επόμενο AR game της Niantic, δημιουργού του Pokémon Go (trailer)

Η Niantic, δημιουργός του Pokémon Go, ανακοίνωσε το Peridot, το επόμενο AR game της για Android και iOS. Όπως και το επιτυχημένο Pokémon Go, το Peridot διαθέτει μια πληθώρα γλυκύτατων πλασμάτων που ξυπνούν ύστερα από χιλιάδες χρόνια λήθαργου. Όπως είναι φυσικό ο κόσμος που συναντούν είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που αντίκρισαν για τελευταία φορά προτού πέσουν στη φαινομενικά αιώνια χειμερία νάρκη τους. Έτσι χρειάζονται βοήθεια και προστασία ώστε να αποφευχθεί ο αφανισμός τους. Κάτι για το οποίο θα είναι υπεύθυνοι οι παίκτες του Peridot.

Σύμφωνα με τη Niantic, κάθε Peridot φέρει δικό του ξεχωριστό DNA και αποτελεί μια πολύ διαφορετική οντότητα από όλα τα υπόλοιπα. Οι παίκτες θα μπορούν να αναζητήσουν φωλιές τους στον έξω κόσμο, οι οποίες είναι απαραίτητες για την αναπαραγωγή των Peridots, ενώ στην πορεία θα πρέπει να βρίσκουν και τροφή για να τα συντηρήσουν.

Για την ώρα δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του Peridot. Η Niantic δήλωσε πως θα ξεκινήσει τη διάθεσή του σε επιλεγμένες αγορές του κόσμου εντός του Απριλίου του 2022 μέσω Google Play (Android) και App Store (iOS). Στη συνέχεια θα αρχίσει τη δοκιμαστική διάθεσή του σε όλο και περισσότερες αγορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*