Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PGA Tour της EA καθυστερεί και χάνει το 2022

*
Η EA ανακοίνωσε πως το new-gen golf game της, PGA Tour, θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει τελικά την Άνοιξη του 2023. Το παιχνίδι ακοινώθηκε τον Μάρτιο του 2021 με την εταιρεία να δηλώνει τον Νοέμβριο του ίδιου έτους πως η κυκλοφορία του θα καθυστερήσει, δίχως να αναφέρει το πόσο. Τα πρώτα πλάνα της πάντως έβλεπαν λανσάρισμα για τον τίτλο στις αρχές του 2022.



Αυτήν την ώρα η EA δεν αναφέρει τους λόγους για αυτή τη μεγάλη καθυστέρηση, αλλά γίνεται εύκολα αντιληπτή η αναγκαιότητα περισσότερου χρόνου για την ανάπτυξή του, δεδομένων και των συνθηκών εργασίας λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Το PGA Tour υπόσχεται την πιστή μεταφορά πραγματικών πιστών γκολφ και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν οι παίκτες τον δικό τους χαρακτήρα, με τη δική του ξεχωριστή καριέρα. Στη συνέχεια θα μπορέσουν να έρθουν αντιμέτωποι με διάσημους golfers, εκτός όμως του Tiger Woods που δεν θα συμπεριλαμβάνεται στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*