Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pixel Ripped 1978 αφηγείται μια εναλλακτική ιστορία για την Atari (trailer)

Η σειρά Pixel Ripped έχει ήδη μεταφέρει τους παίκτες στα '90s και στα '80s και τώρα το Pixel Ripped 1978 θα τους ταξιδέψει ακόμα μια δεκαετία πίσω, στην εποχή που μεσουρανούσε η Atari. Στο νεότερο trailer για το παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας πρωταγωνιστεί ένας γνωστός προγραμματιστής της Atari, που αναπολεί τα χρόνια του στην εταιρεία. Πρόκειται για τον Howard Scott Warshaw, που έχει στο βιογραφικό του παιχνίδια του Atari 2600 όπως το Yars’ Revenge, το Raiders of the Lost Ark και E.T. the Extra-Terrestrial, ενώ κάνει αναφορά και στη "συνάδελφό" του, Barbara “Bug” Rivers. Η Rivers δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά η πρωταγωνίστρια του Pixel Ripped 1978.

Οι παίκτες αλληλοεπιδρούν με έναν κόσμο γεμάτο video games, που βρίσκεται μέσα σε ένα εκονικό σύμπαν. Ελέγχουν τη Barbara και το εικονικό της avatar, το οποίο χρησιμοποιεί για να εξοντώνει bugs σε παιχνίδια της Atari που η ίδια δημιουργεί. Κάποια είναι πραγματικά, όπως τα: Crystal Castle, Fast Freddie και Yars’ Revenge.


Το Pixel Ripped 1978 θα κυκλοφορήσει το προσεχές καλοκαίρι, για PlayStation VR2, PC VR headsets και Meta Quest 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*