Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Plaion Store διέρρευσε και την ημερομηνία κυκλοφορίας του Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

*
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Plaion φαίνεται πως μαρτύρησε άλλη μια ημερομηνία κυκλοφορίας και αυτή τη φορά αφορά στο παιχνίδι Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με την πρώτη και εξίσου σημαντική να έχει να κάνει με το STALKER 2. To Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 είναι από τα πλέον αναμενόμενα φετινά videogames και όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει στις 27 Οκτωβρίου 2023. Την πληροφορία κατάφερε να αποσπάσει και να εντοπίσει ο λογαριασμός Gamer 7 Trader στο Twitter και μπορείτε να δείτε τη σχετική του ανάρτηση στη συνέχεια του άρθρου. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα μπουν στο World of Darkness και θα εξερευνήσουν το Seattle, μια πόλη γεμάτη εχθρούς. Κάθε απόφαση θα παίζει και σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Το Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 αναπτύσσεται εδώ και καιρό και η πρώτη του αναβολή κυκλοφορίας ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2019. Τον Αύγουστο του 2020 η Paradox ανακοίνωσε νέα καθυστέρηση και τον Φεβρουάριο του 2021 η ανάπτυξή του είχε «παγώσει».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*