Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Planet of Lana θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου (trailer)

Η Thundeful και η Wishfully ανακοίνωσαν πως το Planet of Lana θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store).

Ο director της Wishfully, Adam Stjarnljus, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως το λανσάρισμα του Planet of Lana, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου. Ευχαριστούμε όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή δείξατε το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας για αυτό το εγχείρημα. Δουλέψαμε τόσο σκληρά και ανυπομονούμε να κάνετε την πρώτη σας περιήγηση σε αυτό τον μαγικό κόσμο”.


Τα γεγονότα του Planet of Lana διαδραματίζονται στον ομώνυμο πλανήτη που κάποτε αποτελούσε τόπο ευημερίας για τους κατοίκους του. Η διατάραξη αυτής της ισορροπίας έφερε ως αποτέλεσμα την αποξένωση των ανθρώπων από τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ιστορία δεν πραγματεύεται τον πόλεμο, ούτε την υπεροχή. Διηγείται τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να διατηρηθεί η ομορφιά και η “ζωντάνια” στον πλανήτη Lana.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*