Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική στο cloud gaming

*
H Sony Interactive Entertainment δηλώνει ότι θα ακολουθήσει επιθετική πολιτική στον τομέα του cloud gaming και θα αποκαλύψει τα πλάνα της μέσα στους επόμενους μήνες.

"Παρατηρούμε ότι η φορητότητα στο gaming είναι μια ολοένα και πιο σημαντική τάση και το cloud θα είναι θεμελιώδες για να επιτρέψει σε εμάς, ή σε οποιονδήποτε άλλο, να εκμεταλλευτούμε αυτήν την τάση", είπε o επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan.


"Δυστυχώς, σήμερα δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να αποκαλύψω αυτά τα σχέδια, αλλά έχουμε κάποια αρκετά ενδιαφέροντα και αρκετά επιθετικά σχέδια για να επιταχύνουμε τις πρωτοβουλίες μας στο χώρο του cloud που θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών".

Τα τελευταία χρόνια το PlayStation έχει πειραματιστεί με το cloud gaming μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now και πρόσφατα μέσω των νέων πακέτων του PlayStation Plus. Όμως, προς το παρόν, δεν υπάρχει η δυνατότητα για streaming παιχνιδιών του PlayStation σε φορητές συσκευές, κάτι που είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του Xbox, όχι όμως σε όλες τις χώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*