Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation VR2 είναι δυνατό να γίνει συμβατό με PC

*
Είναι δυνατό το PlayStation VR2 να γίνει συμβατό με PC, δηλώνει ο δημιουργός των drivers του PlayStation VR για Windows.

O iVRy Driver αποτελεί μέρος του λογισμικού του Steam και προσθέτει custom drivers για headsets που κανονικά δεν κυκλφορούν για PC, όπως το PlayStation VR, GearVR και το Google Daydream. Επιτρέπει στους παίκτες να τα συνδέουν στον υπολογιστής τους και να τα χρησιμοποιούν για την αναπαραγωγή τίτλων του SteamVR. Όμως, για να γίνει κάτι τέτοιο πλήρως λειτουργικό θα απαιτηθεί χρόνος, αλλά και ένας επιπλέον adapter (εκτός από μερικούς χρήστες Linux με hardware της AMD) που προς το παρόν δεν υπάρχει στην αγορά. Θα πρέπει το hardware αυτό να σχεδιαστεί και στη συνέχεια να βρεθεί εταιρεία που θα αναλάβει την παραγωγή του.


Δηλαδή, ναι μεν, αλλά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*