Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Pokemon GO προσθέτει μια νέα Pokeball

*
Το Pokemon Go θα προσθέσει στην συλλογή του μια νέα Pokeball, κάτι το οποίο έχει να συμβεί στον τίτλο εδώ και χρόνια. Η νέα μπάλα είναι fan favorite από τα Pokemon Sun και Pokemon Moon, και θα είναι η Beast Ball. Η εν λόγω Pokeball είναι σχεδιασμένη ειδικά για να πιάνετε τα διαγαλαξιακά Pokemon που υπήρχαν στa Sun και Moon μέσω wormholes.

Οι παίκτες του Pokemon GO που θα παρευρεθούν στα τρία μεγάλα gatherings στο Βερολίνο, το Seattle και το Sapporo αυτό το καλοκαίρι θα έχουν το προνόμιο να είναι οι πρώτοι που θα χρησιμοποιήσουν την νέα Beast Ball. Σε αυτά τα events θα έρθουν πρώτοι σε επαφή και με τα τρία νέα Ultra Beasts που έρχονται στο Pokemon GO.


Αυτό το καλοκαίρι, θα γίνει διαθέσιμο στους παίκτες το μυθικό Shaymin σε Sky form. Στο Βερολίνο, στο Seattle και στο Sapporo, θα έρθουν τα Pheromosa, Buzzwole και Xurkitree αντίστοιχα, πριν κυκλοφορήσουν παγκοσμίως αργότερα το καλοκαίρι του 2022.

Και τα τρία events θα περιέχουν μια ειδική έκδοση του Snorlax ο οποίος θα φοράει καπέλο cowboy, καθώς και μια συλλογή από Unown letters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*