Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To πρόσφατο State of Play ξεπέρασε σε views όλες τις παρουσιάσεις της Sony σε Ε3

*
To πρόσφατο State of Play της Sony, έχει πλέον πάνω από 2,52 εκ. views στο YouTube, περισσότερα από οποιαδήποτε συνέντευξη τύπου της Sony σε Ε3. Με trailers για παιχνίδια όπως τα Resident Evil 4, Street Fighter 6 και Final Fantasy 16, η θέση του event ξεπέρασε τα 2,51 εκ. views της παρουσίασης της Sony στην Ε3 2016 και προφανώς το σχετικό νούμερο θα συνεχίσει να αυξάνεται. Σημειώνεται ότι το State of Play που προβλήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 έχει πάνω από 4,9 εκ. views και εκείνο που πραγματοποιήθηκε ακριβώς έναν χρόνο μετά, περισσότερα από 3,9 εκ.

Με την αύξηση της δημοφιλίας του καναλιού του PlayStation στο YouTube, είναι πολύ λογικό η Sony να συνεχίσει με το State of Play ως το κύριο μέσο ενημέρωσης του κοινού για τους επερχόμενους τίτλους σε PS4 και PS5, όχι μόνο δικούς της, αλλά και τρίτων εταιρειών. Αυτή η απευθείας επικοινωνία με τους fans, τη γλιτώνει και από σημαντικά έξοδα παρουσίας σε events και μειώνει τη δαπάνη για το marketing.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*