Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το προσωπικό της Riot Games αντιδρά για τους κανόνες υγείας λόγω Covid-19

*
Ένα νέο δημοσίευμα αναδεικνύει τους προβληματισμούς του προσωπικού της Riot Games, developer του League of Legends, που έχει αρχίσει να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα γραφεία τους στο Los Angeles. Εκπρόσωποι των υπαλλήλων δήλωσαν στην ιστοσελίδα Vice ότι η απόφαση της εταιρείας να αποσύρει της απαίτηση να φοράνε όλοι μάσκα, όπως και το γεγονός ότι δεν αναγκάζει τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους να υποβάλλονται σε tests, θέτει όλους σε κίνδυνο, τη στιγμή που προωθείται η παρουσία στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα.

Ένας από τους υπαλλήλους της Riot χαρακτήρισε την απόφαση ως άσκοπη και ανόητη καθώς δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την ασφάλεια κανενός. Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα δήλωσε ότι παίζουν ρώσικη ρουλέτα με την υγεία των Rioters.


Από πλευράς της, η Riot απαντάει πως ενθαρρύνει, αλλά δεν αναγκάζει το προσωπικό να φοράει μάσκα, εκτός αν κάποιος είναι στενή επαφή κρούσματος ή έχει βρεθεί θετικός, οπότε η μάσκα είναι υποχρεωτική για ένα δεκαήμερο. Ακόμα προσφέρει σε όποιον το επιθυμεί δωρεάν μάσκες N95 και έχει εγκαταστήσει ειδική συσκευή που φιλτράρει τον αέρα.

Τέλος, το προσωπικό αναφέρει ότι επικρατεί σύγχιση αναφορικά με το ποιοι μπορούν να συνεχίσουν να απασχολούνται με πλήρες ωράριο από το σπίτι τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Για τους υπαλλήλους που έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, το καταλαβαίνω. Αλλά από τη στιγμή που πας σε εστιατόριο χωρίς μάσκα σε κλειστό χώρο, δεν καταλαβαίνω την όλη φασαρία. Ειδικά στο LA που τα μέτρα δεν τηρούνταν όσο θα έπρεπε.

*