Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer του indie horror Reveil μάς καλωσορίζει στο απολαυστικά ανατριχιαστικό τσίρκο του

Το indie στούντιο Pixelsplit αποκάλυψε το Reveil, ένα παιχνίδι τρόμου μέσα σε ένα τσίρκο που βρίθει ανατριχιαστικών ψευδαισθήσεων. Το Reveil θα παίζεται με οπτική πρώτου προσώπου και θα βασίζεται στην απόκοσμη αφήγηση των γεγονότων του, επιχειρώντας να σπάσει τα σύνορα που χωρίζουν την πραγματικότητα με την αυταπάτη. Ο χαρακτήρας μας θα ονομάζεται Walter Thompson, ο οποίος ξυπνά σε μια σουρεαλιστική τοποθεσία χωρίς ίχνος της γυναίκας ή της κόρης του.

Το τσίρκο που αποτελεί και τη βασική περιοχή του Reveil ονομάζεται Nelson Bro’s Circus. Όπως θα αντιληφθείτε και από το trailer που ακολουθεί, δεν ενδείκνυται για όσους νιώθουν αποστροφή με οτιδήποτε σχετικό με τρομακτικούς κλόουν και παραπλήσιες οντότητες.

Το Reveil θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2023 για PC (Steam). Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί έκδοση για κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*