Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρωτότυπο της οθόνης του Nintendo GameCube επανέρχεται στο προσκήνιο, 21 χρόνια μετά την αποκάλυψή του (video)

*
Ξεχασμένο υλικό από το πρωτότυπο μιας LCD οθόνης για το Nintendo GameCube έκανε την επανεμφάνισή του, 21 χρόνια μετά από την πρώτη του αποκάλυψη.

Η οθόνη ανακοινώθηκε στην Ε3 2002 και, τελικά, δεν διατέθηκε ποτέ στην αγορά. Τώρα, ο Adam Doree δημοσίευσε το εν λόγω υλικό στο YouTube, συμπεριλαμβάνοντας μια συνέντευξη με τον τότε president της Nintendo, Satoru Iwata. Όπως φαίνεται και στο video που ακολουθεί, η οθόνη προοριζόταν για σύνδεση με την κονσόλα στο πάνω μέρος της, μετατρέποντάς τη σε μια… ελαφρώς πιο φορητή συσκευή.



Ο Iwata είχε δηλώσει πως η εταιρεία δεν είχε ακόμα αποφασίσει το πώς, το πότε και το αν θα κυκλοφορήσει τελικά το συγκεκριμένο περιφερειακό. Ανέφερε μάλιστα μια ιδέα του, σχετικά με έναν τίτλο Phantasy Star Online, που θα εκμεταλλευόταν τις δυνατότητες της συγκεκριμένης οθόνης.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Iwata φέρεται να αποκάλυψε πως η οθόνη του Nintendo GameCube περιείχε τεχνολογία για 3D απεικόνιση περιεχομένου, δίχως την ανάγκη χρήσης ειδικών γυαλιών. Στο πλαίσιο συνέντευξής του για το Nintendo 3DS, ανέφερε πως η οθόνη είχε μέγεθος 4 ίντσες και ότι μπορούσε να απεικονίσει το Luigi’s Mansion σε 3D.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*