Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PS5 ξεπέρασε την εμπορική πορεία των PS4 και PS3 στην Ιαπωνία

*
Σύμφωνα με τον αναλυτή της MST Financial David Gibson, το PS5 ξεπέρασε σε πωλήσεις των PS3 και PS4 για την ίδια περίοδο διάθεσης στην αγορά της Ιαπωνίας. Το εν λόγω επίτευγμα έφτασε ύστερα από 121 εβδομάδες από το λανσάρισμά του, σημειώνοντας καλύτερες επιδόσεις από τα PlayStation 4 και PlayStation 3.

Πιο συγκεκριμένα, το PlayStation 4 χρειάστηκε 125 εβδομάδες για να πουλήσει τον ίδιο αριθμό κομματιών στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ το PlayStation 3 χρειάστηκε 131 εβδομάδες. Αν αναλογιστούμε και το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλο πρόβλημα με το στοκ των καταστημάτων μέχρι και… φέτος, τότε μιλάμε για μια πραγματικά εντυπωσιακή πορεία για τη νεότερη κονσόλα της Sony.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας το PlayStation 5 ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις πωλήσεις του Nintendo Switch, πουλώντας 78 χιλιάδες κομμάτια (12 χιλιάδες το Switch).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*