Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο τo RealityScan app της Epic Games που μετατρέπει τρισδιάστατα μοντέλα από φωτογραφίες (video)

Η εφαρμογή RealityScan της Epic Games είναι πλέον διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό iOS και iPadOS και μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν. Επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν πραγματικά αντικείμενα με τη συσκευή τους και να τα μετατρέψουν σε υψηλής αξιοπιστίας μοντέλα 3D. Το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από game developers, που θέλουν να προσθέσουν αντικείμενα από τον πραγματικό κόσμο στις δημιουργίες τους. Αρκεί να τραβήξετε το λιγότερο 20 φωτογραφίες του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει, αφού έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό που έχετε στην Epic Games. Από εκεί και πέρα θα λάβετε ειδοποήσεις σχετικά με το για ποιες περιοχές του αντικειμένου δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα, οπότε θα χρειαστεί να εισάγετε επιπλέον φωτογραφίες.

Υπάρχουν πολλά εργαλεία που προσφέρουν για πλήρη προεπισκόπηση του μοντέλου αλλά και επεξεργασία του ως έναν βαθμό. Για την ώρα, φαίνεται ότι η εφαρμογή δουλεύει καλύτερα για μεγάλα αντικείμενα. Εφόσον είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, μπορείτε να το μεταφέρετε στο Sketchfab, μια ακόμα πλατφόρμα της Epic Games και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσετε για 3D, virtual reality ή augmented reality projects. Αν θέλετε μπορείτε ακόμα και να το πουλήσετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*