Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Ridge Racer 2 του PSP στο ανανεωμένο PS Plus

*
Η Sony έχει ξεκινήσει την ενεργοποίηση του ανανεωμένου PS Plus σε ασιατικές αγορές, με την υπηρεσία να είναι διαθέσιμη εκεί από την Τρίτη 24 Μαΐου 2022. Σταδιακά αποκαλύπτονται περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με εκείνα που ανακοινωσε προ ημερών η Sony. Ένα από αυτά είναι το Ridge Racer 2, που είχε κυκλοφορήσει για το PSP. Παρά την ηλικία του, ο τίτλος δείχνει πολύ καλά στις εικόνες που παρατίθενται στο τέλος του άρθρου (μέσω του ResetEra).

Με βάση τα όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή για αναλογία οθόνης native, 4:3 για 16:9 και stretched, όπως επίσης και τρία φίλτρα default, retro classic και modern.


Ουσιαστικά, το retro classic είναι ένα φίλτρο CRT, που σημαίνει ότι προσπαθεί να μιμηθεί την απεικόνιση παλαιάς τεχνολογίας τηλεοράσεων, για να δίνεται η αίσθηση του κλασσικού.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*