Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roblox αποκτά μετάφραση κειμένου σε πραγματικό χρόνο μέσω AI

*
To Roblox εισάγει μια νέα δυνατότητα στην AI του παιχνιδιού που μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο το κείμενο ενός χρήστη σε άλλες γλώσσες. Στόχος της εταιρείας ανάπτυξης είναι να μπορέσει να μεταφράζει στο μέλλον και τις φωνές των χαρακτήρων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η παρούσα λειτουργία που είναι πλέον διαθέσιμη επιτρέπει στους χρήστες να πληκτρολογούν ένα μήνυμα στην γλώσσα τους και στη συνέχεια αυτό να μεταφράζεται άμεσα σε άλλες γλώσσες, όσες από αυτές υποστηρίζονται βέβαια από το περιβάλλον του παιχνιδιού. Η συγκεκριμένη προσθήκη θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιπτώσεις που αξιοποιούν το TextChatService.


Η ομάδα του Roblox έδωσε μερικά παραδείγματα και εξήγησε πως “όταν ένας χρήστης από τη Γερμανία πληκτρολογήσει ένα μήνυμα στα γερμανικά αυτομάτως θα παρουσιαστεί στα αγγλικά στην οθόνη του αγγλόφωνου χρήστη την ίδια στιγμή που ένας Κορεάτης θα το διαβάσει και θα απαντήσει γράφοντας στη μητρική του γλώσσα.

Επίσης, η επικεφαλής στο τεχνολογικό τμήμα της εταιρείας είπε πως “το έναυσμα για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ήταν η διεύρυνση της κλίμακας του παιχνιδιού ώστε να μπορούν να αλληλεπιδρούν περισσότεροι παίκτες παγκοσμίως και να ξεπερνούν κάθε γλωσσικό εμπόδιο, μέσα από καθηλωτικές τρισδιάστατες εμπειρίες”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*