Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Roblox λανσάρισε τα πρώτα δημιουργικά εργαλεία που ενσωματώνουν τεχνητή νοημοσύνη

*
Τον περασμένο μήνα, το Roblox παρουσίασε το όραμά του για δημιουργία περιεχομένου με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης, προσβλέποντας σε ένα μέλλον όπου το Generative AI θα μπορεί να συνεισφέρει στη δημιουργία κώδικα, μοντέλων 3D και πολλών άλλων, μέσω γραπτών εντολών. Πλέον, προχωράει ένα βήμα μποστά, προσφέροντας σε κάθε χρήστη της πλατφόρμας της τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης Code Assist και Material Generator και τα δύο σε έκδοση beta. Παρά το γεγονός ότι κανένα από τα δύο εργαλεία δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει μια εμπειρία που θα είναι playable στο Roblox με βάση ένα κείμενο, η εταιρεία υποστηρίζει πως μπορεί να βοηθήσει στην αυτοματοποίηση βασικών λειτουργιών δημιουργίας κώδικα και textures για αντικείμενα, οπότε οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν στο δημιουργικό κομμάτι. Η σχετική ανακοίνωση συνοδεύεται από μερικά παραδείγματα, ώστε να μπορέσετε να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να φτιάξετε.

Είναι ένα πρώτο βήμα και για την ώρα, το Roblox προειδοποιεί πως το Code Assist δεν είναι τέλειο και πιθανό να οδηγήσει σε λάθος ή παραπλανητικές πληροφορίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*