Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Samba de Amigo καταφθάνει στο Apple Arcade

*
Το πολυαγαπημένο παιχνίδι ρυθμού της SEGA, Samba de Amigo, θα λανσαριστεί στο Apple Arcade για τις συσκευές της Apple, μέσα στον Αύγουστο του 2023. Ο τίτλος θα λανσαριστεί σύντομα στο Nintendo Switch και στο Meta Quest.

Πιο συγκεκριμένα, το Apple Arcade θα λάβει μια ξεχωριστή έκδοση του τίτλου, που θα λέγεται Samba de Amigo: Party-To-Go, στις 29 Αυγούστου 2023. Την ίδια ημέρα, το Samba de Amigo θα λανσαριστεί για Nintendo Switch.


Στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα έχει 40 τραγούδια, με περισσότερα να προστίθενται στο μέλλον. Ακόμη δεν έχουμε πλήρη λίστα με τα τραγούδια, αλλά γνωρίζουμε από την ανακοίνωση της SEGA πως στην έκδοση για Apple Arcade θα περιλαμβάνει τα τραγούδια Daddy του Psy, The Edge of Glory της Lady GaGa και The Walker από τους Fitz and the Tantrums.

O τίτλος στο Apple Arcade, θα περιλαμβάνει το πρώτο story mode στην ιστορία του franchise, στο οποίο οι παίκτες θα παίρνουν το ρόλο του Amigo, στην αποστολή του να κερδίσει πίσω την μουσική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*