Το Sister Sonic προοριζόταν να είναι ένα πλήρες remake του action-RPG Popful Mail της Nihon Falcom για το PC-88. Αντί να μεταφέρει απλά το αρχικό παιχνίδι, ο πρωταγωνιστής θα είχε αντικατασταθεί με έναν θηλυκό σκαντζόχοιρο για να προσελκύσει τους fans της SEGA.
Η Sister Sonic θα ήταν η γυναίκα χαρακτήρας σε παιχνίδι Sonic, αλλά παρέμεινε κυνηγός επικηρυγμένων, όπως και η Popful Mail. Το παιχνίδι θα είχε περισσότερη δράση από το πρωτότυπο, καθώς και νέα animations και ήχο.
H SEGA ακύρωσε το project και στη συνέχεια, το Popful Mail κυκλοφόρησε το 1994 για το Mega-CD στην Ιαπωνία και ένα χρόνο αργότερα στις Η.Π.Α. με αρκετή επιτυχία.
Η Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier!



Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity