Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Skyrim έχει περισσότερους παίκτες στο Steam από το Starfield

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer περισσότεροι είναι οι παίκτες του Skyrim στο Steam, παρά αυτοί του Starfield. Το τελευταίο είχε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα, η Bethesda το χαρακτήρισε ως το καλύτερο λανσάρισμα όλων των εποχών για δικό της παιχνίδι, φαίνεται όμως ότι το ενδιαφέρον έχει πέσει. Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν 1.610 χρήστες του Steam να ασχολούνται με το Skyrim του 2011 και 13.776 με τη Special Edition του που κυκλοφόρησε το 2016. Σύνολο 15.386 με τον μέγιστο αριθμό τους το 24ωρο να φτάνει τους 25.181.

Από την άλλη, ο μέσος όρος παικτών του Starfield είναι 11.563 με το μέγιστο 23.920 μέσα σε 24 ώρες. Αξίζει να σημειώθεί πως όταν κυκλοφόρησε το Starfield είχε 330.723 παίκτες, νούμερο που απέχει πολύ από τα υψηλά οποιουδήποτε τίτλου Skyrim.




Εννοείται ότι αν μπορούσε να λάβει κανείς υπόψη του στοιχεία από το Xbox και το Game Pass, η κατάσταση ίσως ήταν τελείως διαφορετική για τον νεότερο τίτλο της Bethesda.



Εικόνες: Steam/ Eurogamer 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*