Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Sonic Frontiers ήταν μεταξύ των μεγάλων νικητών της Black Friday στη Μ. Βρετανία

*
Οι εκπτώσεις με αφορμή τη Black Friday στη Μ. Βρετανία, φαίνεται ότι έσπρωξαν τους καταναλωτές σε παιχνίδια όπως το Sonic Frontiers και το Mario Kart 8 Deluxe. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει η GfK, οι πωλήσεις του πρώτο σημείωσαν αύξηση της τάξης του 226%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τον τίτλο της SEGA ήταν 203%, σε σχέση πάντοτε με μια εβδομάδα νωρίτερα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι

Πάντως η αγορά κινήθηκε σε χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και η κίνηση ήταν μειωμένη κατά 15%. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2021, όπου η πτώση συγκριτικά με την εβδομάδα της Black Friday 2020 έφτασε στο 10%.


Στην πρώτη θέση επανήλθε το FIFA 23, οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν σε ποσοστό 95% από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet που το είχαν εκθρονίσει, είναι πλέον στην 3η και 6η θέση αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως οι παραπάνω πληροφορίες αφορούν πωλήσεις video games σε φυσική μορφή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*