Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Star Fox θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, δήλωσε developer της σειράς

*
O Dylan Cuthbert, ένας από τους developers της Argonaut Software που συνέβαλε στην ανάπτυξη του Star Fox, δήλωσε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή του franchise.

Παρόλο που μιλάμε για ένα από τα δημοφιλέστερα brands της Nintendo, το τελευταίο παιχνίδι της σειράς κυκλοφόρησε επτά χρόνια πριν στο Wii U, χωρίς ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία. Σε πρόσφατη συνέντευξη, όταν ο Cuthbert ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise απάντησε πως “είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αν και δεν νομίζω να φτάσει την κλίμακα των πρώιμων τίτλων της σειράς. Η αλήθεια είναι πως η αίσθηση και το περιεχόμενο του πρώτου παιχνιδιού που κυκλοφόρησε στην Amiga θα παραμείνουν αξεπέραστα μιας και τα ιδιάζοντα χαρακτηριστικά του τότε δεν μπορούν να εφαρμοστούν πλήρως στο σήμερα, όπως το πρωτότυπο 3D shooting που λείπει από τους τελευταίους τίτλους. Αυτός πιστεύω πως είναι ο λόγος που ο σχεδιασμός του Star Fox είναι περισσότερο περίπλοκος απ’ όσο μοιάζει και δεν μπόρεσε να προσδώσει την αίγλη που είχαν οι πρώτες κυκλοφορίες”.


Πέρυσι, o designer του Star Fox, Takaya Imamura, ζήτησε από την Nintendo να κυκλοφορήσει το Star Fox Zero στο Switch την ίδια στιγμή που η PlatinumGames δήλωνε θετική σχετικά με τη δημιουργία του συγκεκριμένου port.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*