Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Star Wars Knights of the Old Republic II - The Sith Lords του Nintendo Switch θα αποκτήσει DLC

Ανακοινώθηκε το DLC Sith Lords Restored Content για την έκδοση του Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords που κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch. Το DLC αυτό θα είναι δωρεάν και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τρίτου τριμήνου του 2022, δηλαδή μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου.

Το DLC θα προσθέτει στον τίτλο περιεχόμενο που κόπηκε και δεν συμπεριλήφθηκε στο port του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο Xbox τον Δεκέμβριο του 2004. Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει μια νέα αποστολή, ένα εναλλακτικό τέλος με μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιλογές του παίκτη στην ιστορία του παιχνιδιού, επιπλέον διαλόγους και περισσότερες μάχες.

Η Aspyr Media ξεκαθάρισε πως το DLC δεν θα υποστηρίζει ήδη υπάρχοντα save files. Αυτό σημαίνει πως όσοι θέλουν να επωφεληθούν των προσθηκών του εν λόγω DLC, θα πρέπει να ξεκινήσουν το παιχνίδι από την αρχή. Σε περίπτωση που στη συνέχεια θελήσουν να συνεχίσουν το προηγούμενο save file τους θα αρκεί η απενεργοποίηση του DLC από το μενού του τίτλου.

Το Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords κυκλοφορεί επίσης για PC, Linux, OS X, Android και iOS.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*