Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Steam απορρίπτει παιχνίδια με στοιχεία δημιουργημένα από AI

*
Φαίνεται ότι η Valve έχει ξεκινήσει το μπλοκάρισμα σελίδων του Steam που περιέχουν assets δημιουργημένα με AI, εκτός αν οι δημιουργοί μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν τα δικαιώματα του IP που χρησιμοποιήθηκε στο data set που εκπαίδευσε το AI για τη δημιουργία τους.

Σε post στο Reddit, ένας developer αναφέρει ότι υπέβαλε μια πρώιμη έκδοση ενός παιχνιδιού στο Steam με μερικά στοιχεία "που φαινόταν ότι έχουν δημιουργηθεί με τη βοήθεια AI", τα οποία είπε ότι σχεδίαζε να βελτιώσει με το χέρι σε μια μεταγενέστερη έκδοση. Η απάντηση που έλαβε ήταν πως το παιχνίδι δεν μπορούσε να εγκριθεί εκτός εάν ο developer μπορούσε να αποδείξει στη Valve ότι κατείχε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα.


Η Valve είπε ότι απέρριψε την έκδοση και θα έδινε στον debeloper μια μοναδική ευκαιρία να αφαιρέσει όλο το περιεχόμενο για το οποίο δεν είχε τα δικαιώματα προτού το υποβάλει ξανά.

Ο developer είπε ότι άλλαξε τα λόγω στοιχεία και τα δημιούργησε με το χέρι, "έτσι δεν υπήρχαν πλέον εμφανή σημάδια τεχνητής νοημοσύνης", αλλά μετά την εκ νέου υποβολή, το παιχνίδι απορρίφθηκε και πάλι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*