Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Steam ασφαλίζει ακόμα περισσότερο τους λογαριασμούς των developers με SMS Verification

*
H Valve παρουσιάζει ένα νέο μέτρο ασφάλειας των λογαριασμών του Steam με την χρήση SMS Verification. Η παραπάνω λειτουργία είναι υπό δοκιμή στο Steamworks και έρχεται μετά από επιθέσεις από hackers στους εν λόγω λογαριασμούς, προστέθοντας έτσι malware σε αρκετά game builds.

To PC Gamer ήταν το πρώτο που εξακρίβωσε τις παραπάνω επιθέσεις, οι οποίες επηρέασαν λιγότερο από 100 χρήστες. Ένα από τα θύματα είναι ο Benoit Freslon, δημιουργός του NanoWar: Cells VS Virus, ο οποίος δήλωσε πως οι hackers απέκτησαν πρόσβαση στα browser access tokens του, που σημαίνει πως μπορούν να μπουν σε οποιαδήποτε υπηρεσία είναι εγγεγραμμένος.

Η Valve ευτυχώς παίρνει τα απαραίτητα μέτρα για την καταπολέμιση τέτοιων επιθέσεων. Πλέον, οι δημιουργοί των παιχνιδιών θα πρέπει να δώσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους ώστε το Steam να στείλει ένα SMS με κωδικό επιβεβαίωσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*