Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam πλέον σας ενημερώνει αν το παιχνίδια υποστηρίζουν PlayStation DualSense ή DualShock controllers

*
Η Valve κυκλοφόρησε ένα νέο update για το Steam όπου κάνει πιο εύκολο το να βρείτε τι controllers υποστηρίζει το κάθε παιχνίδι. Αν και ήταν αρκετά εύκολο να βρείτε παιχνίδια που υποστηρίζουν Xbox Controllers, η Valve πλέον επεκτείνει αυτή την λειτουργία ώστε να βρείσκετε πιο εύκολα παιχνίδια που υποστηρίζουν DualSense και DualShock controllers.

Πλέον το hub είναι controller-friendly και οι χρήστες στο Steam μπορούν να εξερευνήσουν παιχνίδια ανάλογαα το τύπο του controller τους. Το προκαθορισμένο φίλτρο εφαρμόζεται ανάλογα το τελευταίο controller που χρησιμοποίησε ο παίκτης, ωστόσο μπορεί πιο εύκολα να βάλει φίλτρο ανάλογα το χειριστήριο που επιθυμεί ο ίδιος.


Η Valve εξηγεί: "Αυτές οι βελτιώσεις προσθέτουν καλύτερες επιλογές για τη ταξινόμηση και το φιλτράρισμα του Steam Store. Πλέον ο παίκτης μπορεί να δεί τη συμβατότητα σε κάθε σελίδα του καταστήματος και να βρουν ποιά παιχνίδια στη συλλογή τους θα λειτουργήσουν καλύτερα ανάλογα το controller που διαθέτουν". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*