Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Steam Remote Play πλέον υποστηρίζει 4K Gaming

*
Η Valve μόλις κυκλοφόρησε ένα Steam Client Beta update στο οποίο πρόσθεσε μια πολυαναμενόμενη λειτουργία. Η υπηρεσία Steam Remote Play θα υποστηρίζει πλέον ανάλυση 4K, προσφέροντας μια σειρά από presets που θα επιτρέψουν στους παίκτες να βρουν τα τέλεια high-res settings για τους τίτλους που θέλουν. Πριν από αυτό το update, η ανάλυση 4K ήταν πάλι διαθέσιμη ωστόσο ήθελε πολύ πειραματισμό με τις ρυθμίσεις και τις περισσότερες φορές δεν λειτουργούσε σωστά.

Μια ακόμη λειτουργία που πρόσθεσε η Valve στο συγκεκριμένο update είναι η δυνατότητα των παικτών να αλλάξουν το μέγεθος παραθύρου των ρυθμίσεων και πρόσθεσε back button για να κάνει την αλλαγές τελευταίας στιγμής πιο εύκολες. Επιπλέον διόρθωσε αρκετά bugs όπως οι φάκελοι που δεν ξαναδημιουργούνται όταν γίνεται game installation verification και τα overlays που παγώνουν όταν εμφανίζονται file dialogs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*