Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Stray και το Ghost of Tsushima είναι τα πλέον δημοφιλή μεταξύ των συνδρομητών του PS Plus

*
Ο Nick Maguire, διευθυντικό στέλεχος του PlayStation ανακοίνωσε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για τη συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η ανανεωμένη υπηρεσία, οι παίκτες του PS Plus έχουν καταγράψει πάνω από 1 δισ. ώρες gameplay και κατά μέσο όρο αφιερώνουν επτά φορές περισσότερο χρόνο συγκριτικά με το PS Now, το έτος που προηγήθηκε του λανσαρίσματος. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιτυχία οφείλεται στην ποιότητα και στην ποικιλία των τίτλων που προσφέρει ο κατάλογος, κάτι που σημαίνει πως για όλους υπάρχει κάτι.


Το Stray συγκέντρωσε τους περισσότερους παίκτες, ενώ το Ghost of Tsushima είναι στην πρώτη θέση αναφορικά με τον συνολικό αριθμό ωρών gameplay.

"Τέσσερις από τους δέκα κορυφαίους κατά τη διάρκεια του έτους ήταν τίτλοι των PS Studios, όπως το Spider-Man: Miles Morales, το Horizon Forbidden West και το Ratchet and Clank Rift Apart, που μόλις πρόσφατα εντάχθηκε. Αυτοί οι αποκλειστικοί τίτλοι είναι πραγματικά αυτό που έχει απήχηση. Φέρνει κόσμο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*