Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Studio 2 & Studio S της Bandai Namco σε επίσημη συνεργασία με τη Nintendo

*
Η Bandai Namco ανακοίνωσε επίσημα ότι το Studio 2 & Studio S, είναι το εσωτερικό της στούντιο που συνεργάζεται με τη Nintendo σε έργα που έχουν ήδη ανατεθεί. Η ομάδα έχει εργαστεί ήδη σε τίτλους όπως τα Super Smash Bros για 3DS & Wii U, Super Smash Bros Ultimate, Mario Kart 8, Mario Kart Deluxe, Mario Kart Tour, Arms και Mario Sports Superstars. Ωστόσο, η Bandai Namco έχει πλέον επισημοποιήσει την ομάδα ως το δικό της στούντιο, με το όνομα Studio 2 & Studio S.

Στο νέο site του στούντιο, διαβάζουμε: «Το Bandai Namco Studio 2 & Studio S ήταν ένα στούντιο που ειδικεύεται αναθέσεις με σύμβαση. Έχουμε συνεργαστεί για την ανάπτυξη πολλών τίτλων παγκόσμιας κλάσης, όπως το Super Smash Bros, το Mario Kart 8 Deluxe και το Mario Kart Tour. Ως ομάδα επαγγελματιών που δεν κάνουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα, θα συνεχίσουμε να παράγουμε τίτλους παγκόσμιας κλάσης στο μέλλον. Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή δημιουργών με υψηλά κίνητρα».


Σύμφωνα με τα eke;I στοιχεία, η ομάδα αποτελείται από 152 υπαλλήλους, το 32% των οποίων είναι νέοι πτυχιούχοι. Περίπου το 40% της ομάδας είναι καλλιτέχνες, με το υπόλοιπο να αποτελείται από σχεδιαστές και προγραμματιστές. Υπάρχουν επίσης αγγελίες για θέσεις εργασίας που υποδεικνύουν ότι το Studio 2 & Studio S συνεχίζει να συνεργάζεται με τη Nintendo σε επερχόμενα έργα, όπως ένα «project #D παιχνιδιών δράσης που ανατέθηκε από τη Nintendo».

Η Bandai Namco έχει συνεργαστεί συχνά με τη Nintendo στο παρελθόν σε τίτλους όπως το Donkey Konga, το Star Fox Assault, τo arcade Mario Kart, το New Pokémon Snap και το Pokkén Tournament. Αυτή είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που έχει δώσει συγκεκριμένο όνομα στην ομάδα που συνεργάζεται σε projects της Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*