Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Stumble Guys, κλώνος του Fall Guys, στην κορυφή των iPhone game charts

*
Ένας κλώνος του Fall Guys με τίτλο Stumble Guys βρίσκεται στην κορυφή των free iPhe game charts του Ηνωμένου Βασίλειου και στην Αμερικής. Ανεπτυγμένο από την φινλανδική Kitka Games, το Stumble Guys έκανε soft launch λίγο μετά την κυκλοφορία του Fall Guys τον Αύγουστο του 2020, ενώ λανσαρίστηκε παγκόσμια τον Ιανουάριο του 2021.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του AppMagic, αν και το παιχνίδι είχε μέτρια νούμερα από το λανσάρισμα του, η δημοτικότητα του εκτοξεύθηκε τους τελευταίους μήνες. Με πάνω από 163 εκατομμύρια λήψεις, έχει σημειώσει κοντά σε 21,5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα και βρίσκεται στο Top 10 των download charts του Google Play σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική. Τον Ιούνιο του 2022 μόνο σημείωσε κοντά στις 30 εκατομμύρια λήψεις και τα έσοδα του έφτασαν τα 6,6 εκατομμύρια δολάρια. Ο μέγιστος αριθμός λήψεων σε μια μέρα πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου, όπου 1,5 εκατομμύρια παίκτες κατέβασαν το παιχνίδι σε μια ημέρα, μόλις τέσσερεις μέρες μετά την μετατροπή του Fall Guys σε free-to-play game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*