Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Suicide Squad: Kill the Justice League δεν ήταν η τελευταία εμφάνιση του Kevin Conroy ως Batman

*
Ο Kevin Conroy, που απεβίωσε μέσα στο 2022, θα είναι η φωνή του Batman σε δύο ακόμα projects της DC.

Η είδηση έρχεται να αμβλύνει μέρος της αντιπαράθεσης για τον τρόπο με τον οποίο ο χαρακτήρας αντιμετωπίζεται στο νέο δημιούργημα της Rocksteady.


Σύμφωνα με την IGN, ο Conroy δανείζει τη φωνή του στην εκδοχή του Batman από τη σειρά κινουμένων σχεδίων “Batman: The Animated Series” στον τρίτο μέρος της επερχόμενης animated ταινίας “Justice League: Crisis on Infinite Earths”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Ο Conroy, που έχει ταυτιστεί με τον Batman/Bruce Wayne, έχοντας δώσει φωνή στο χαρακτήρα για τρεις δεκαετίες σε πολλές ταινίες, σειρές και βιντεοπαιχνίδια, θα έχει επίσης έναν ρόλο και στην επερχόμενη animated σειρά της Amazon, “Caped Crusader”. Δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή αν ο ρόλος του είναι του Batman ή κάποιος άλλος μικρότερης έκτασης, καθώς σκοπός των παραγωγών είναι το Caped Crusader να λειτουργήσει ως «διάδοχος» της θρυλικής σειράς της δεκαετίας του 1990.

Και ενώ αναμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας το νέο παιχνίδι της Rocksteady, στα social media έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για την αντιμετώπιση του Batman στο παιχνίδι, ειδικά μετά από το γεγονός ότι μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι ήταν η τελευταία φορά που θα ακούγαμε τη θρυλική φωνή του Conroy.

Ανεξάρτητα λοιπόν από την απεικόνιση του Batman στο Suicide Squad: Kill the Justice League, τουλάχιστον έχουμε κάτι συναρπαστικό να περιμένουμε για τον αγαπημένο χαρακτήρα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*