Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το "Super Game" της SEGA θα εστιάζει στο "User Generated Content"

*
Σε μια νέα συνέντευξη στο CNBC, ο Chief Operating Officer της SEGA, Shuji Utsumi, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε με το «Super Game».

Σε τελευταίο εταιρικό meeting, o Utsumi αποκάλυψε ότι το πρώτο «Super Game» της εταιρείας έχει στόχο να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του «οικονομικού έτους που λήγει τον Μάρτιο του 2026». «Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα «Super Game» είναι κάτι παραπάνω από ένα κανονικό παιχνίδι», είπε.


Σε νέα συνέντευξη στο CNBC, ο Utsumi έριξε λίγο περισσότερο φως στο τι είναι το «Super Game». «Το Super Game δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι, όταν παρουσιάσαμε αυτό το όνομα, υπήρχε μεγάλος θόρυβος για το Metaverse, δεν είναι ακριβώς το Metaverse, οπότε προσπαθήσαμε να καταλάβουμε ποια είναι η σωστή λέξη, οπότε καταλήξαμε στο όνομα «Super Game».

Ο Utsumi συνέχισε, «Δεν είναι μόνο ένα game, αλλά και κοινότητα, περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και ένας νέος τρόπος διασκέδασης με games».

Τα νέα σχόλια αρχίζουν να δημιουργούν μια ζωντανή εικόνα του τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε να συνεπάγεται αυτό το νέο «Super Game», με τα τελευταία σχόλιά του να λένε ότι το νέο «Super Game» «χτίζει μια ολόκληρη κοσμοθεωρία που περιλαμβάνει ολόκληρο το οικοσύστημα gaming. συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο των παικτών αλλά και των streamers που μεταδίδουν το παιχνίδι και των θεατών τους».

Τα νέα σχόλιά του οδήγησαν περισσότερους ανθρώπους να αρχίσουν να εικάζουν ότι είναι πιθανό να είναι η έκδοση του Roblox ή Fortnite της Sega, που και οι δύο βασίζονται σε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν το νέο «Super Game» θα αξιοποιήσει τα υπάρχοντα IP της Sega, όπως το Sonic the Hedgehog και με την ημερομηνία κυκλοφορίας να απέχει αρκετά χρόνια ακόμα, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*