Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το σύστημα μαγείας του Skyrim «θα κάνει τη μετάβαση» στο The Elder Scrolls 6

*
Το The Elder Scrolls 6, όσο αφηρημένο κι αν φαίνεται, έρχεται τελικά και ο πρώην διευθυντής σχεδίασης της Bethesda μοιράστηκε μερικά στοιχεία για το τι θα μπορούσε να μεταφερθεί από προηγούμενα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης της εξέλιξης και των συστημάτων μαγείας του Skyrim.

Οι πληροφορίες μας έρχεται από το podcast του MinnMax με τον Bruce Nesmith, ο οποίος ήταν ο κύριος σχεδιαστής στο Skyrim, σχεδιαστής συστημάτων στο Starfield και διευθυντής σχεδιασμού στα Bethesda Games Studios.


"Ο Todd (Howard) ήξερε τι ήθελε, τι θέλει, αλλά αυτό είναι αυτό το σύνολο [ιδεών] εδώ, υπάρχει όλο το υπόλοιπο παιχνίδι που δεν έχει καθοριστεί», εξήγησε ο Nesmith. «Και αυτό θα γίνει και θα αποφασιστεί από τους ανθρώπους που είναι εκεί τώρα. Αυτό που πιθανότατα θα προκύψει είναι πράγματα που αναπτύχθηκαν στο Oblivion και στο Skyrim, που θα αναπτυχθούν περαιτέρω στο Elder Scrolls 6".

Αν και ο Nesmith ήταν σίγουρος ότι το σύστημα μαγείας του Skyrim, ειδικά ο τρόπος με τον οποίο ανεβαίνει επίπεδο η μαγεία, θα περάσει στον επόμενο τίτλο καταχώρηση. «Όλο το σύστημα του Skyrim, έπεισα τον Todd να με αφήσει να το ξεκινήσω από το μηδέν», είπε ο Nesmith. «Πιθανότατα θα υπάρχουν κάποια ίχνη του, … όπως η πρόοδος σε αυτό».

Το Starfield έπαιξε με αυτήν την ιδέα σε κάποιο βαθμό με κλιμακωτές προκλήσεις, οπότε αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν ποτέ το κύριο πρόβλημα με τα κάπως βαρετά ξόρκια του Skyrim, αρά το ότι το καλό σημείο παραμένει, είναι αρκετά ελπιδοφόρο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*