Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το teaser image του The Witcher 4 γεννάει θεωρίες ότι η Ciri θα αντικαταστήσει τον Geralt

*
To πρώτο teaser image για το The Witcher 4, δείχνει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι ίσως έχει η Ciri, η υιοθετημένη κόρη του Geralt. Η εικόνα παρουσιάζει ένα μενταγιόν και υπόσχεται μια νέα ιστορία για το franchise. Ένα μεγάλο μέρος του είναι θαμένο στο χιόνι, όμως φαίνεται ότι προέρχεται από το School of the Cat, ένα διαφορετικό faction από το School of the Wolf που ανήκει ο Geralt. Αρχικά, η Ciri εκπαιδεύτηκε από το Geralt στο Kaer Morhen, όπου βρίσκεται η βάση του School of the Wolf, όμως πήρε το προανεφερθέν μενταγιόν από τον Leo Bonhart, που λέγεται ότι είχε σκοτώσει τουλάχιστο τρεις Witchers.

Η τοποθέτηση της Ciri σε πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιτρέψει στη CD Projekt Red να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές στο gameplay. Η Ciri διαθέτει Elder blood, οπότε διαθέτει σπάνιες και πανίσχυρες μαγικές δυνάμεις, άρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος που θα μπορέσει να τις χρησιμοποιήσει σε μάχες και εξερεύνηση.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*