Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time του The Cowabunga Collection απέκτησε online multiplayer mode

*
Μια σημαντική προσθήκη για τους fans του Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection πραγματοποίησε η Konami, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως το Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time, που συμπεριλαμβάνεται στην συλλογή απέκτησε online multiplayer mode.

Σύμφωνα με την Konami, το Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time θα διαθέτει online multiplayer από δύο έως και τέσσερις παίκτες, στα πλαίσια του νέου update που λαμβάνει η συλλογή. Στο νέο update για το Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection, έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές προσθήκες όπως η υποστήριξη για τα arcade stick των PlayStation 4 και Xbox, στα PlayStation 5, καθώς και στα Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One, αντίστοιχα. Το νέο update προσφέρει επίσης και βελτιώσεις στον ήχο και τα visuals, ενώ παράλληλα έχουν προστεθεί επιπλέον επιλογές για την δυσκολία του κάθε παιχνιδιού της συλλογής.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*