Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The 400 Mini θα επαναφέρει δοξασμένες στιγμές της Atari (video)

H Retro Games Ltd ανακοίνωσε μια νέα μίνι κονσόλα, βασισμένη στον υπολογιστή Atari 400. Είναι η ίδια εταιρεία που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του C64 Mini και της Amiga 500 Mini. Η τιμή της θα είναι $119,99 και θα λανσαριστεί στις 28 Μαρτίου 2024. Θα έχει το μισό μέγεθος του Atari 400 και θα κάνει emulate όλα τα 8-bit συστήματα της Atari. όπως τα 400/800, XL, XE και την οικιακή κονσόλα 5200.

Μεταξύ των 25 παιχνιδιών που θα υπάρχουν προεγκατεστημένα βρίσκονται τα: Berzerk, Boulder Dash, Capture the Flag, Lee, Millipede, Miner 2049er, Missile Command, M.U.L.E., Star Raiders II και Yoomp. Στη συσκευασία θα περιλαμβάνεται το THECXSTICK, μια εξαιρετική επαναδημιουργία του κλασσικού Atari CX-40 joystick, με επιπλέον επτά πλήκτρα. Η κονσόλα θα έχει πέντε θύρες USB για τη σύνδεση περιφερειακών όπως πληκτρολόγιο και επιπλέον χειριστήρια. Σημαντική θα είναι η παρουσία της λειτουργίας rewind, που θα επιτρέπει τη μεταφορά της δράσης προς τα πίσω κατά 30 δευτερόλεπτα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*