Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition έρχεται σύντομα και στο PS5 (trailer)

To side-scrolling action adventure platformer The Last Case of Benedict Fox: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 στις 26 Μαρτίου. Θα συνοδεύεται από ένα δωρεάν update για τις εκδόσεις των Xbox Series X, Xbox Series S και PC που είναι ήδη διαθέσιμες, όπως ανακοίνωσαν η Rogue Games και η Plot Twist.

Η έκδοση για το PS5 αλλά και το update που προαναφέρθηκε θα εισαγάγουν νέες αρένες μάχης που προσφέρουν νέες προκλήσεις, την ευκαιρία να πολεμήσετε με δαίμονες και άλλους εχθρούς και ένα μέρος για να αποκτήσετε δεξιότητες, νέες αποστολές και γρίφους, νέο περιεχόμενο για την ισρορία που προσφέρει μια βαθύτερη ματιά στο παρελθόν του Benedict. Επίσης βελτιώσεις στο σύστημα μάχης, προσαρμογές στα animations και πολλά άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*