Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Last of Us Part 1 δεν είναι "πηγή εύκολου χρήματος", υποστηρίζει developer της Naughty Dog

*
Ένας developer που εργάστηκε στο επερχόμενο The Last of Us Part 1 της Naughty Dog για το PS5, υποστηρίζει ότι δεν αποτελεί προσπάθεια για εύκολο χρήμα. Σε tweet στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Robert Morrison, που στο βιογραφικό του υπάρχουν επίσης τα Resident Evil 7, Injustice 2 και God of War (2018), αντέκρουσε αυτές τις εικασίες, λέγοντας ότι είναι το πιο προσεγμένο project και έχει δοθεί τεράστια προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η ανάρτηση είχε ως επακόλουθο μια σειρά από απαντήσεις, τόσο θετικές, όσο και αρνητικές, με μερικούς χρήστες να επιμένουν ότι υπάρχει ήδη ένα remaster και επιπλέον, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το online κομμάτι του The Last of Us: Part II. Άλλοι είπαν ότι η Naughty Dog θέλει να προσφέρει κάτι τέτοιο λόγω της προόδου στην δημιουργία video games και κανένας δεν υποχρεώνεται να το αγοράσει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Το αν ειναι πηγη ευκολου χρηματος ειναι κατι υποκειμενικο. Το οτι ειναι remake ενος remaster που κυκλοφορησε πριν απο οκτω χρονια, με μοναδικη διαφορα τον οπτικο τομεα, το οτι δεν θα συμπεριλαμβανει το multiplayer κομματι, και το οτι θα κοστιζει ογδοντα ευρω, ειναι απλα αληθειες.

      Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Το καλυτερο στοιχειο του TLOU ηταν το timing που κυκλοφορησε. Εσκασε μυτη ακριβως τη στιγμη που η αγορα ζητουσε κατι πιο τραγικο, ακριβως τη στιγμη που ξεκινουσε η cinematic φαση του gaming, ακριβως τη στιγμη που αρχισε να μπαινει κοινωνικο-πολιτικο στοιχειο στο gaming. Τοτε ακριβως εσκασε ενα καλοφτιαγμενο cinematic παιχνιδακι με πολυ story, με πολλα κοινωνικα μηνυματα και με λιγο καλουτσικο shooting gameplay αναμεσα απο τις cut scenes και παθανε ολοι ταρακουλο. Δημοσιογραφοι, casuals, αμπαλοι, τυποι που μπηκαν στο gaming επειδη εγινε mainstream κτλ. Και απο το 2013 αυτη η χορωδια μας τραγουδαει οτι το TLOU ειναι το καλυτερο παιχνιδι ΟΛΟΝΤΟΝΕΠΟΧΟΝ

      Ε, ειναι περιεργο που βλεπουμε ρετουσε καθε τρεις και λιγο;

*