Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To The Legend of Zelda: Ocarina of Time προστέθηκε στο Video Game Hall of Fame

*
Τρία νέα παιχνίδια προστέθηκαν στο Video Game Hall of Fame και είναι τα: The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Ms. Pac-Man και Sid Meier's Civilization. Το Video Game Hall of Fame του The Strong Museum εδρεύει στο Rochester της Νέας Υόρκης και από το 2015 που ξεκίνησε να λειτουργεί έχει εντάξει στις λίστες του 36 τίτλους.

Το The Legend of Zelda: Ocarina of Time κυκλοφόρησε το 1998 και είναι το πρώτο 3D game της δημοφιλούς σειράς. Επιπλέον, παραμένει το παιχνίδι με την υψηλότερη βαθμολογία όλων των εποχών.


Το Ms. Pac-Man είναι η συνέχεια του dot-eating arcade classic και έχει μείνει στην ιστορία για την γένους θηλυκού πρωταγωνίστρια.

Τέλος, το Civilization λανσαρίστηκε το 1991 και ήταν το πρώτο παιχνίδι της σειρά που δημιούργησε ο Sid Meier. Μάλιστα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μελλοντικά παιχνίδια στρατηγικής.

Αν θέλετε να δείτε ποιοι είναι οι υπόλοιποι τίτλοι της λίστας του Strong Museum, δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*