Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Secret of Monkey Island έχασε το 25% του διαλόγου του πριν κυκλοφορήσει (video)

Λόγω τεχνολογικών περιορισμών, το 25% των διαλόγων του The Secret of Monkey Island αφαιρέθηκε πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού το 1990. Το κλασικό point-and-click adventure game της Lucasfilm Games με director τον Ron Gilbert (Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure) επρόκειτο να είναι αρκετά μεγαλύτερο, όμως υπέστη αναγκαστικές περικοπές.

Μιλώντας στην Alanah Pearce της Sony Santa Monica, ο σεναριογράφος Tim Schafer αποκάλυψε πως οι περιορισμοί που επέβαλλε το hardware των ‘90s τον οδήγησαν στο να διαγράψει διαλόγους που εργάστηκε σκληρά για να γράψει. Σχολίασε μάλιστα πως επρόκειτο για μια ιδιαίτερα δύσκολη δραστηριότητα, καθώς έπρεπε να αφαιρέσει πολλά από τα κομμάτια για τα οποία ήταν περήφανος. Στο video που ακολουθεί στη συνέχεια μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο των διάλογο των Schafer και Pearce.

Τον Απρίλιο του 2022 ανακοινώθηκε το καινούργιο παιχνίδι της σειράς με την ονομασία Return to Monkey Island. Πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του έτους για Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*