Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To The Spirit and the Μouse έρχεται για PS5 και PS4 (trailer)

Η Armor Games Studio και η Alblune ανακοίνωσαν πως το παιχνίδι The Spirit and the Mouse θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PlayStation 5 στις 20 Ιουλίου. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε για Nintendo Switch και PC μέσω Steam, Epic Games Store, GOG και Itch.io στις 26 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι λάτρεις των χαλαρωτικών εμπειριών είναι σίγουρο πως θα λατρέψουν το The Spirit and the Mouse. Αφού η μοίρα τους έδεσε μαζί, η Lila το ποντίκι και ο Lumion το πνεύμα φύλακας πρέπει να δουλέψουν μαζί για να επαναφέρουν το φως στους κατοίκους του Sainte-et-Claire. Για να επιτευχθεί αυτό η Lila θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες της δυνάμεις του ηλεκτρισμού για να κατευνάσει τα ανήσυχα πνεύματα που ονομάζονται Kibblins, λύνοντας γρίφους κατά μήκος αυτού του γραφικού γαλλικού χωριού.


Το The Spirit and the Mouse είναι μία χαλαρωτική εμπειρία με καταπράσινα τοπία και ήρεμη μουσική πιάνου. Ο πρώτος τίτλος της εταιρείας από το Μόντρεαλ, Alblune, είναι σίγουρο πως θα γοητεύσει το κοινό όλων των ηλικιών με τη συγκινητική αφήγηση και τα μυστικά που πρέπει να ανακαλυφθούν στο χωριό Sainte-et-Claire.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*