Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θρυλικό Clock Tower επιστρέφει ως Clock Tower “Port+” για κονσόλες και PC (trailer)

*
WayForward και Limited Run Games ανακοίνωσαν μια βελτιωμένη έκδοση του Clock Tower που θα κυκλοφορήσει πλέον ως Clock Tower “Port+”. To κλασικό 16-bit survival horror του SNES θα εμφανιστεί στις αρχές του 2024 για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S και Nintendo Switch με υποστήριξη για περισσότερες γλώσσες. To παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 1995 για την κονσόλα της Nintendo και οι παίκτες βρίσκονταν παγιδευμένοι σε μια έπαυλη, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον Scissorman, έναν ψυχοπαθή δολοφόνο. Η ηρωίδα Jennifer Simpson κινείται με μηχανισμούς point and click και εξερευνά κάθε σημείο για αντικείμενα και μυστικά, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επιβιώσει. Μπορείτε να δείτε ένα πρώτο trailer του remaster στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*