Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το θρυλικό Riven επιστρέφει εντός του 2024 για PC και πλατφόρμες VR (trailer)

Το remake του θρυλικού puzzle adventure game Riven: The Sequel to Myst θα κυκλοφορήσει για PC και πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας, μέσω Steam και GOG εντός του 2024, όπως ανακοίνωσε η Cyan Worlds.

Αυτή η έκδοση του Riven έχει σχεδιαστεί για να είναι ταυτόχρονα ένας φόρος τιμής στις ρίζες του και ένα άλμα προς το μέλλον της διαδραστικής αφήγησης. Αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία και την ισχύ της Unreal Engine 5, η Cyan Worlds στοχεύει να αναδημιουργήσει και να επεκτείνει το όραμά της για το Riven με ανάπτυξη που επικεντρώνεται στην παροχή εγγενών εμπειριών τόσο στην οθόνη των υπολογιστών, όσο και σε πλατφόρμες εικονικής πραγματικότητας. Το παιχνίδι θα προσφέρει ένα απαράμιλλο επίπεδο εμβάθυνσης, επιτρέποντας στους παίκτες να αισθάνονται πραγματικά μέρος της αινιγματικής αυτοκρατορίας D’ni ενώ εξερευνούν την εποχή της παρακμής του Riven. Με νέα παζλ, διευρυμένες ιστορίες και συναρπαστικά γραφικά, ακόμη και όσοι γνωρίζουν το πρωτότυπο από έξω θα βρεθούν ξανά χαμένοι στα βάθη του. Η Cyan Worlds είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η εμπειρία κάθε παίκτη είναι μοναδική και αξέχαστη, είτε είναι μακροχρόνιοι θαυμαστές είτε νεοφερμένοι στη σειρά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*