Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το To F-Zero X προστίθεται στο Nintendo Switch Online (trailer)

To F-Zero X θα προστεθεί στη συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online (Nintendo 64) στις 11 Μαρτίου 2022, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε τον Ιούλιο του 1998 για το Nintendo 64.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 30 διαφορετικά hover-car racers, όπως οι ανανεωμένες εκδόσεις του Blue Falcon αλλά και άλλων οχημάτων από το original F-Zero και στη συνέχεια σας περιμένει η μέγιστη επιτάχυνση. Θα πρέπει να φροντίσετε να αποφύγετε τα υπόλοιπα 29 οχήματα που θα βρίσκονται στην ίδια πίστα με το δικό σας, διαφορετικά θα υποστείτε τις συνέπειες. Ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός, είτε πρόκειται για το Grand Prix Cup, είτε για την επίτευξη του ταχύτερου γύρου στο Time Trial, είτε για την απόλυτη καταστροφή στο Death Race.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*